Obecny czas: Pią Wrz 10, 2010 4:22 am

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Status polskich gildii
PostWysłany: Wto Kwi 21, 2009 11:59 am  
Administrator
Dołączenie: Czw Mar 19, 2009 11:34 am

"(...)obecnie najlepszej polskiej gildii - Malleus Maleficarum" - to możemy przeczytać w dzisiejszym newsie PYKO. Zainspirowało mnie to do stworzenia tego tematu :-). Osobiście uważam, że zarówno Malleus jak i Accidentally to równorzędne gildie i nie odważyłbym się nazwać jednej z nich "lepszą".

Zapraszam więc do dyskusji o tym kto jest najlepszy, możecie zgłaszać tu również (waszym zdaniem) błędy w rankingu, zliczaniu punktów itd.

Temat postu: Re: Status polskich gildii
PostWysłany: Wto Kwi 21, 2009 12:35 pm  

Zabili najszybciej = najlepsi, przynajmniej na razie. Tyle, że różnice dość niewielkie, więc pewnie dopiero na co trudniejszych hard modach da rade bardziej sensownie to porównać, gdzie rozrzut będzie większy niż 1 dzień.

PostWysłany: Wto Kwi 21, 2009 5:05 pm  
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ultimate Destiny

Wow is a serious business! :)

Urazona duma buber? Jestes z ACC moze? :>
Kazda dobra gildia wg. mnie ma swoje chwile swietnosci. Predzej czy pozniej. Imho uwazam, ze MM jest akutalnie najlepsza polska gildia (lov ya johnny <3), a ACC to mlody twor, ktory dosc niedawno wyrwal sie na topowa pozycje w rankingach :) MM niby tez, ale wiekszosc z osob MM to gracze z czasow MC/BWL :> Podziwiam ich, ze wciaz maja taki zapal do gry jak kiedys i trzymaja sie razem. Pewnie ja rowniez gralbym tak 'hardcorowo' gdyby nie tzw. 'irl'. Na dobra sprawe ciesze sie, ze tak nie jest. Cztery lata spedzone przed monitorem, mase zarwanych nocy. Wstawanie o 4-5nad ranem na raid. Az sie lezka w okru kreci :> Spora czesc wspanialych graczy sie wykruszyla przez ten czas. Przyszli nowi, ale to juz nie to samo. Nowi gracze i ich 'wowowa mentalnosc' jest nastawiona bardziej pod wotlk. Co dla mnie osobiscie jest zle. No, ale coz. Wracajac do topicu. Uwazam, ze news byl napisany dosc uczciwie :}

Image

PostWysłany: Wto Kwi 21, 2009 5:45 pm  
Administrator

Nie jestem z accidentally i na pewno nigdy w takiej gildii nie będę, wolę spokojny progres w miłej i przyjaznej atmosferze :-)
Po prostu uważam, że na ten moment nie można sądzić kto jest najlepszy, hord mody to co innego.

PostWysłany: Wto Kwi 21, 2009 9:19 pm  
Dołączenie: Pon Kwi 06, 2009 7:12 am

"Na ten moment" (jak samo haslo wskazuje) MM jest najlepsze i tyle. Jezeli za miesiac czy dwa nie uporaja sie z HM jako pierwsi to juz nie beda najlepsi.
Nie mozna warunkowac "najlepciejszosci" tym co bedzie kiedys, bo za chwile okaze sie, ze bedziemy czekac z podsumowaniem do czasu, az wbijemy 100lvl.

PS. Ewidentne bledy w rankingu Uld10 - CM zabilo YS 19 kwietnia, nikt inny nie jest blisko, a zajmujemy "zaszczytne" 4 miejsce ;P

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 8:29 pm  
Dołączenie: Pon Kwi 06, 2009 7:12 am

Do poprawki kill XT-002 Deconstructor Gildii Comitacostam - chlopaki tak sie spieszyli, ze go zabili rok wczesniej niz cala reszta :lol:

PostWysłany: Czw Lip 23, 2009 1:29 am  

Panowie, przez pomyłkę dodałam Zmierzchowi Lordaeronu Jogurta +0 w U10. Pisałam do Was dwa dni temu, ale nic z tego nie wynikło. Może tu przeczytacie i poprawicie, bo sama nie mogę :roll:

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość